Billiga skönhetstips

De flesta av oss vill ta hand om vårt utseende och vara hälsosamma. Det är lätt att smink och träning blir dyrt, men det finns också billiga sätt som fungerar lika bra. Du ska nu få tips på hur du kan se snygg och hälsosam ut, utan att det kostar för mycket!

Kvalitet eller kvantitet?

Det finns smink och skönhetsprodukter som kostar ganska mycket och vissa av dem är också väl värda att investera i. I långa loppet är det billigare att köpa en kvalitetsmascara som verkligen fungerar för 200-300 kronor, istället för att köpa fem billiga för 70-100 kronor, som du ändå inte är nöjd med. Billigt kan bli dyrt! Ett tips för att hitta bra smink online är webbshoppar där du köper kvalitet till bra pris! Då kan du få råd med det smink som är så bra att du kommer att använda det tills förpackningen är helt tom.

Tänk igenom vilka produkter som du tycker att det är värt att lägga pengar på, som en bra mascara, parfym eller concealer, och handla kvalitet. Men lägg inte samma pengar på ett nagellack eller ett läppglans.

Vatten

För att din hud och kropp ska må bra behöver du få i dig vätska. Den bästa vätskan är gratis kranvatten. Drick mycket vatten, särskilt om du tränar. Tänk också på att fylla på lite under hela dagen, än att bara hälla i dig en liter på kvällen. Kroppen klarar inte av att ta upp så mycket vätska på en gång. Om du tycker att det är svårt att dricka vatten, så kan du fylla en kanna med vatten och lägga i gurk- eller citronskivor. Om du föredrar varma eller ljumna drycker, så kan du låta en kanna vatten stå framme. Du får också i dig vätska genom te. Grönt te är särskilt hälsosamt.

Det som också är bra med att dricka mycket vatten och te är att det gör dig mindre hungrig. Ibland tror vi att vi är hungriga och småäter lite, men egentligen kan det vara kroppen som säger att den är törstig. Det är viktigt att äta frukost, lunch, middag samt hälsosamma mellanmål, men om du också vill småäta däremellan bör du satsa på att få i dig mer vätska.

Det spelar ingen roll vilket smink du använder om du inte rör på dig och kommer ut i friska luften – och en promenad är helt gratis! Tänk på hur du ser ut efter en frisk promenad: snygg och fräsch i både ansiktet och kroppen. Det är inte bara kläderna som sitter bättre genom motion, din hud mår bättre och ser därför också hälsosammare ut. En promenad kan göra mycket då den får igång blodomloppet och hela kroppen. Försök att hitta träningsformer som du tycker om. Om du helst tränar inomhus, bör du ändå se till att också ta en promenad eller joggingtur i friska luften ett par gånger i veckan.

fashionblog